Nica ponovo na pogon Balotellija

Francuska Ligue 1

Nica ponovo na pogon Balotellija

Fudbaleri Nice pobijedili su danas na gostovanju Rennes sa 1:0 u okviru 6. kola francuske Ligue 1. 

Nica je nešto lošije otvorila ovu sezonu u Francuskoj, pa su nakon pet kola imali čak tri poraza, ali danas su uspjeli da ostvare trijumf na veoma nezgodnom gostovanju. 

Do trijumfa ih je još jednom vodio sjajni italijanski napadač Mario Balotelli kojem je današnji gol bio treći vezani računajući sva takmičenja za francusku ekipu. 

Balotelli je danas pogodio u 79. minuti i donio veoma važna tri boda svom timu, a ovo mu je bio ukupno treći gol u Ligue 1 ove sezone. Podsjetimo, uvjerljivo prvi strijelac lige je Falcao sa devet golova. 

Nica sada ima devet bodova i nalaze se na 8. mjestu Ligue 1, dok je ekipa Rennesa ostala na 15. mjestu sa samo pet osvojenih bodova. 

Ligue 1, 6. kolo: 

Rennes-Nice 0:1 (Balotelli 79')

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi