Nica se ne šali: Stiže pojačanje iz Juventusa

Dolazi i Lichsteiner

Nica se ne šali: Stiže pojačanje iz Juventusa

E. Škorić

Nakon što je Mario Balotelli potpisao novi ugovor, Nica planira da se dodatno pojača.

Nica je zadržala u svojim redovima sjajnog Balotellija, a uskoro bi mogla dobiti još jedno veliko pojačanje iz Serije A i to ni manje, ni više nego iz redova aktuelnog prvaka Italije.

Prema pisanju francuskih i italijanskih medija, u Nici pregovaraju s Juventusom kako bi angažovali desnog beka Stephena Lichsteinera, kojem ugovor sa Starom damom ističe sljedećeg ljeta i svakako se na njega ozbiljnije ne računa.

Ricardo Pereira je otiša ou Porto i stoga Nici hitno treba desni bek, a prednost ovog kluba je što će naredne sezone igrati grupnu fazu Lige prvaka, pa samim tim i lakše dovodi pojačanja. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Švicarac će možda biti potrebniji Juventusu sada kada ide Dani Alves, no u Torinu će razmatrati novog desnog beka, a Lichsteiner je najbliže odasku u, prema svemu sudeći, Nicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi