Nije čudo što su prvi u Španiji

Pred El Clasico

Nije čudo što su prvi u Španiji

M. Šljivak

Vikend koji je pred nama donosi nam jedan od najvećih fudbalskih derbija svijeta...

Veliki španski El Clasico između Real Madrida i Barcelone igra se na Santiago Bernabeu stadionu u Madridu, a kod Kraljeva u Madrid, Barcelona putuje u odličnom raspoloženju.

Trening katalonskog diva potvrdio je da u redovima Barce vlada nevjerovatna atmosfera. Igrači su imali specijalan način treninga u kojem su saigrače morali nositi od jedne do druge tačke.

Naravno, ovakav trening je izazvao dosta zabave kod fudbalera Barcelone,  pa će u El Clasico igrači ući izuzetno raspoloženi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je još uvijek neporažena u novoj sezonu Primere, a Real ima mogućnost da postane prvi tim koji je pobijedio, ali i postigao gol Kataloncima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.