Nije čudo što Wenger ne razbija kasicu prasicu za Mustafija

Valencia traži nestvaran iznos

Nije čudo što Wenger ne razbija kasicu prasicu za Mustafija

Ako ste nekada pomislili da je trener Arsenala Arsene Wengere previše škrt, vjerovatno ćete nakon ovih informacija promijeniti mišljenje.

Francuski stručnjak na klupi tima iz Londona čitavo ljeto pokušva angažovati fudbalera koji će zadovoljiti ukus navijača Arsenala, ali za sada, kao i obično, nije bio uspješan.

Posljednji u nizu neuspjelih pokušaja je Nijemac Shkodran Mustafi koji je fudbaler Valencije i vjerovatno će tako i ostati.

Proteklih dana pisalo se da Valencija traži 25 miliona eura za svog fudbalera, a da Arsenal nudi pet manje. Ipak, to nije istina, jer mediji sa Otoka danas prenose da Valencija želi čak 50 miliona funti za ovog defanzivca.

Razlog tome je taj da Šišmiši namjeravaju vratiti Pedra ovog ljeta u Španiju i da im je potrebna ogromna količina novca za to, ali će je od Wengera teško dobiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wenger vjerpovatno nije jedini trener na svijetu koji ne bi platio ovako visolku cifru za Mustafija, pa je razumnjivo zašto do dogovora nije došlo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije