"Nije istina da smo mogli dovesti Mbappea u Barcu"

Valverde demantovao medije

"Nije istina da smo mogli dovesti Mbappea u Barcu"

E. Čaušević

Španski mediji objavili su prije nekoliko dana da je Barcelona imala dobru šansu ovog ljeta u svoje redove da dovede Kyliana Mbappea.

Prije nekoliko dana u medijima se oglasio fudbalski agent Josep Maria Minguella koji je izjavio da je nevjerovatno kako Mbappe nije ovog ljeta završio u Barceloni. Navodno, mladi francuski napadać je imao veliku želju da dođe na Nou Camp, a naročito kada je Neymar odlučio da pređe u PSG.

Ipak, nako svega oglasio se trener Barce, Ernesto Valverde, koji je demantovao navode ovog agenta. Valverde je za španske medije izjavio da nema istine u navodima Minguella, te da uopšte nije bilo šanse da novi igrač PSG-a dođe u Barcu.

"Ne znam šta da vam odgovorim na to pitanje. Uvijek postoji mnogo špekulacija za razne igrače. Koliko ja znam nije bilo nikakve šanse da ga dovedemo. Ako on nije ovdje onda je jasno ni da nije imao želju da dođe kako se priča", rekao je Valverde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi