Nije mu dugo trebalo: Balotelli prozvao navijače u Engleskoj

Italijan u svom stilu

Nije mu dugo trebalo: Balotelli prozvao navijače u Engleskoj

E. Čaušević

Italijanski fudbaler Mario Balotelli ovog ljeta napustio je Liverpool i svoju karijeru nastavio je u dresu Nice.

Balotellijev odlazak u Francusku bio je pravi potez, jer je Italijan pokazao svoj kvalittet, Nica se nakon 11 kola nalazi na prvom mjestu Ligue 1. Italijanski napadač je digao dosta prašine kada je napuštao Redse, a nakon nekoliko mjeseci odlučio je ponovo "bocnuti" navijače u Engleskoj.

"Protiv svih timova s kojima smo igrali u dosadašnjem dijelu sezone bila je nevjerovatna atmosfera. Navijači u Francuskoj su do sada 'najluđi' koje sam vidio. U Engleskoj su dobri, ali nemaju u sebi to nešto ludo. Dok sam bio u Liverpoolu imao sam osjećaj kao da igram u pozorištu, a sada je to kao da sam u gladijatorskoj areni", rekao je Balotelli.

Čini se da je italijanskom napadaču teško palo to što su navijači Liverpoola slavili njegov odlazak pa sada koristi svaku priliku da ih nekako uvrijedi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi