Nije ni došao u United, a već je otjerao dvojicu fudbalera
Foto: EPA

Mourinho već radi posao

Nije ni došao u United, a već je otjerao dvojicu fudbalera

M. Šljivak

Jose Mourinho će prema svim najavama postati na ljeto novi menadžer Manchester Uniteda.

Posebni će tako ponovo sjesti za kormilo jednog velikana i imaće ogroman budžet za kreiranje ekipe za budućnost.

Ima onih kojima dolazak portugalskog stručnjaka znači i kraj karijere na Old Traffordu, a navodno su otpisana već dva imena. To su Juan Mata i Marouane Fellaini.

Mata nema dobar odnos s Mourinhom. On ga je i prodao u United iz Chelseaja, dok Fellaini nije igrač po ukusu Portugalca, te će on uz Matu napustiti klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, nema sumnje da će njihov odlazak biti adekvatno nadoknađen i da neće se to osjetiti na igru koju gaji Jose Mourinho.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi