Nije sve tako crno: Cassano pronašao novi klub?

Palermo želi iskusnog napadača

Nije sve tako crno: Cassano pronašao novi klub?

E. Čaušević

Italijanski napadač Antonio Cassano i dalje je igrač Sampdorije, ali ove sezone nije odigrao ni minute u Seriji A.

Cassano je pao u drugi plan Sampdorije, te mu je već ljetos poručeno da više neće igrati za ovaj tim. Ovaj italijanski napadač priznao je prije nekoliko dana da razmišlja o završetku svoje karijere kada u januaru raskine ugovor sa Sampdorijom.

Ipak, italijanski mediji špekulišu da bi se nekadašnji italijanski reprezentativac mogao predomisliti jer je dobio novu ponudu. Naime, Cassano ima ponudu Palerma koji želi da potpiše ugovor s iskusnim napadačem do ljeta 2018. godine.

Palermo je već kontaktirao Cassana, te su pregovori u toku. Napadač Sampdorije posljednji takmičarski meč odigrao je još 8. maja ove godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi