Nije sve tako crno za Joe Harta
FOTO: EPA

Oglasio se engleski selektor

Nije sve tako crno za Joe Harta

Selektor engleske reprezentacije Sam Allardyce izjavio je da će i dalje računati na usluge Joe Harta. 

Član Manchester Cityja se našao u nemilosti novog trenera Pepa Guardiole i izvjesno je da će promijeniti klub, a iako je sada bez minutaže, bit će u prvom timu u meču protiv Slovačke na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

To je, između ostalog, za Sky Sports potvrdio i selektor Sam Allardyce. 

"Problem za igrača kojeg želite da pozovete u reprezentaciju može da bude to što ne igra u svom timu. Biće igrača koji ne igraju redovno u svojim timovima, ali ja ću odabrati one koji su u najboljoj formi i koji igraju utakmice. Kada je riječ o Hartu, on će sigurno biti u timu", kazao Allardyce. 

Na pitanje da li će Rooney i dalje biti kapiten, odgovorio je:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Oboravio je svaki rekord u Premiershipu, u Ligi prvaka, na reprezentativnom nivou. Vrlo je dobar kapiten, a da li će ostati to, bit će poznato kada u nedjelju objavim spisak", dodao je engleski selektor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi