"Nikad nisam vidio Mourinha tako posramljenog"
Foto: EPA

Alan Shearer tvrdi

"Nikad nisam vidio Mourinha tako posramljenog"

M. Šljivak

Jose Mourinho je protiv Chelseaja doživio jedan od najtežih poraza u karijeri.

Njegov Manchester United je teško stradao od Chelseaja (4:0), a legendarni napadač Newcastlea Alan Shearer ističe kako nikad nije vidio da je Mourinho više posramljen.

"Nikad ga nisam vidio tako posramljenog. Njegovi igrači su osramotili ime Manchester Uniteda, izuzev Davida de Gee. Najveći problem je Daley Blind, ali i odbrana u kompletu. Također, Paul Pogba ne opravdava novac koji je uložen. a Zlatan se potpuno izgubio", rekao je Shearer, te je dodao:

"Sir Alex se pitao šta se dešava na terenu. Louis van Galla je potrošio bogatstvo na pojačanja, Mourinho također i eto šta se dešava. Igrači ne igraju onako kako on očekuje i hitno mora naći igrače koji će proliti krv za njega u dresu Uniteda", rekao je Shearer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi