Nikad više bh. fudbalera na jednoj utakmici Evropske lige

Gent - Konyaspor

Nikad više bh. fudbalera na jednoj utakmici Evropske lige

Danas su na rasporedu utakmice 2. kola grupne faze Evropske lige, a nama bi jedan od zanimljivijih mečeva trebao biti onaj između Genta i Konyaspora.

Razlog je vrlo jednostavan. Od prve minute će na teren stadiona u Gentu istrčati čak četvorica bh. fudbalera, što je vrlo rijetka pojava kada su u pitanju utakmice evropskih kupova.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U sastavu Genta nalazi se A reprezentativac Danijel Milićević, dok će sa druge strane nastupiti članovi naše U-21 selekcije Riad Bajić, Amir Hadžiahmetović i Deni Milošević.

Meč Genta i Konyaspora igra se na stadionu Genta s početkom u 19 sati, a vrijedi istaći da su ova dva tima smještena u grupi H gdje su još Šahtar i Braga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti