"Nikada nećemo prodati Messija, Suareza i Neymara"

Potpredsjednik Barcelone tvrdi

"Nikada nećemo prodati Messija, Suareza i Neymara"

E. Škorić

Prema riječima potpredsjednika Javiera Fausa, Barcelona neće niti razmišljati o mogućoj prodaji Lionela Messija, Neymara i Luisa Suareza.

Barca igra u srijedu utakmicu posljednjeg kola grupne feza Lige prvaka protiv PSG-a. Upravo Parižani su se spominjali kao potencijalni kupci Messija…

“Ako PSG pošalje ponude za naše najbolje igrače, onda je to njihov problem. Messi, Neymar i Suarez nikada neće biti prodani”, kazao je Faus za El Mundo Deportivo.

Već neko vrijeme se govori o Messijevom napuštanju Barcelone, ali u katalonskom klubu kategorično tvrde da će on ostati u klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.