"Nikada neću zaboraviti sjajne zajedničke momente"

Messi poručio Henryju:

"Nikada neću zaboraviti sjajne zajedničke momente"

Bivši francuski reprezentativac i jedna od živih legendi Arsenala, Thierry Henry, odlučio je okončati svoju bogatu igračku karijeru.

Nakon napuštanja New York Red Bullsa francuski napadač je odlučio okačiti kopačke o klin, a njegov odlazak u fudbalsku penziju komentarima putem društvenih mreža propratili su njegovi brojni saigrači, ali i protivnici, koji su ga itekako cijenili.

Svakako da je ni Lionel Messi, koji je sa Francuzom dijelio svlačionicu u Barcelonu, nije mogao a da se ne sjeti sjajnih momenata iz vremena kada je Henry nosio dres katalonskog kluba.

"Thierry Henry, prijatelju moj, nikada neću zaboraviti sjajne momente koje smo proživjeli zajedno", napisao je Messi na svojim zvaničnim profilima nekoliko društvenih mreža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.