Nike slučajno otkrio Rooneyjeve posebne kopačke

Sasvim slučajno

Nike slučajno otkrio Rooneyjeve posebne kopačke

E. Čaušević

Napadač Manchester Uniteda, Wayne Rooney, nedavno je izjedjačio rekord Sir Bobbyja Charlotona koji je najbolji strijelac u historiji kluba. 

Charlton i Rooney su postigli po 249 golova, a kapiten Crvenih đavola ima priliku već u narednom meču da postigne gol i tako postane najbolji strijelac Uniteda u historiji. 

Njegov sponzor, Nike, dizajnirao je posebne kopačke za Rooneyja koje će nositi u utakmici nakon što preuzme prvo mjesto liste strijelaca kluba. Ipak, američka kompanija danas je slučajno otkrila kako kopačke izgledaju.

Plan je bio da Rooney dobije kopačke nakon što postane prvi strijelac Uniteda, ali da će njihov izgled biti poznat tek u prvom meču u kojem ih ovaj napadač bude nosio. Ipak, plan se nije ispunio do kraja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi