"Niko mi ne vjeruje kada kažem da sam Luka Modrić"

Mladi veznjak stigao u Varteks

"Niko mi ne vjeruje kada kažem da sam Luka Modrić"

E. Škorić

Za Varteks je potpisao Luka Modrić, koji je za razliku od zvijezde Real Madrida ipak daleko manje poznat u svijetu nogometa.

Luka dolazi iz Varaždina, ali je nogomet počeo igrati u Nedejancu, gdje je karijeru počeo i Marko Rog. To što se zove Luka, a preziva Modrić uveliko mu pomaže, ali i odmaže.

"Kada se upoznavam s nekim, niko mi ne vjeruje kada kažem ime i prezime. Čim pružim ruku, moram da pokažem i ličnu kartu", rekao je mladi Modrić.

Zanimljivo je da igra na istoj poziciji kao i poznati Luka iz Real Madrida, a ističe da je više destruktivac za razliku od poznatog imenjaka. Idol mu je, kako kaže, Paul Scholes.

Trenutno igra u trećeligašu iz Varaždina, a ko zna, možda u budućnosti bude poznat kao i hrvatski reprezentativac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi