Niko nema više ponuda od Ranierija
Foto: EPA

Dobio ponudu iz Londona

Niko nema više ponuda od Ranierija

M. Šljivak

Italijanski trener Claudio Ranieri iz dana u dan dobija nove ponude za posao.

Ovaj 62-godišnji stručnjak je bez posla otkako je dobio otkaz u Leicesteru krajem februara, a trenerskom poslu će se vratiti već ovog ljeta.

Mnogo je ponuda na stolu italijanskog stručnjaka. Mnogi poznati timovi bi ga rado vidjeli u svojim redovima, jer svi žele da napravi isto čudo kao i s Leicesterom, kada je na iznenađenje cijelog svijeta, osvojio naslov prvaka Engleske.

Nova ponuda je stigla iz ekipe Crystal Palacea i to odmah nakon što je otkaz uručio Sam Allardyce. Londonski tim je odmah kontaktirao Ranierija i ponudio mu posao menadžera u narednoj sezoni.

Ranieri još nije donio odluku gdje će raditi. Iz Engleske ga još traži ekipa Watforda, a među ponudama koje se izdvajaju je i ona od španskog Betisa, koji ima velike planove za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na odluku sjajnog stručnjaka ćemo čekati još neko vrijeme, ali italijanski mediji tvrde da je izvjesno da će se Ranieri ponovo vratiti u Premiership.

Pored Leicestera, Ranieri je u karijeru vodio evropske velikane poput Juventusa, Atletica, Parme, Rome, Monaca i Atletica...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi