Niko nije uočio novi broj Bešića?

Naš reprezentativac promijenio broj

Niko nije uočio novi broj Bešića?

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić s Evertonom se priprema za narednu sezonu engleske Premier lige.

Bešić je u protekloj sezoni imao dosta problema sa povredama koje su ga spriječile da pomogne svojoj ekipi. Ipak, naš reprezentativac je ovog ljeta počeo pripreme u žestokom ritmu jer želi da se izbori za mjesto u prvoj postavi Evertona.

Međutim, zanimljivo je da Bešić na ovim pripremnim utakmicama ima novi broj na leđima. Čini se da je bh. fudbaler odlučio da promijeni broj jer njegovi saigrači na dresovima nose standardne brojeve.

Bešić će prema svemu sudeći u narednoj sezoni na dresu imati broj 21, dok je od dolaska u Everton nosio 17. Ipak, postoji mogućnost da se naš reprezentativac na ovaj potez odlučio samo u prijateljskim utakmicama. No, ostaje nam da sačekamo početak sezone kako saznali to.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi