Nikolić: Nema mjesta euforiji, čeka nas Kup

Trener šampiona Srbije

Nikolić: Nema mjesta euforiji, čeka nas Kup

D. Vejo

Šef struke Partizana Marko Nikolić nije krio zadovoljstvo postignutim uspjehom u sezoni 2016/17.

Njegovi puleni osvojili su Super ligu Srbije uz nevjerovatnu seriju od čak 36 mečeva bez poraza, odnosno devet mjeseci teren nisu napustili pognute glave.

"U ovom trenutku, najljepše je biti navijač Partizana. Ogroman uspjeh su napravili ovi momci, koji su na 36 vezanih mečeva ostali neporaženi. Nevjerovatna serija zaista. Sve zasluge idu njima. Oni su borci i to veliki. Mnogo važna titula za nas", rekao je trener Partizana, Marko Nikolić.

Sezona za crno-bijele još uvijek nije gotova. Očekuje ih finale Kupa Srbije, a gdje će koplja ukrstiti sa ljutim rivalom Crvenom zvezdom.

"Želimo duplu krunu. To smo govorili od početka. Pražnjenje nakon osvojene titule svakako je logično, ali pokušaćemo da motivišemo igrače i osvojimo Kup", dodaje on.

Finale Kupa Srbije zakazano je za sedam dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi