Nikolić: Želimo u treće pretkolo

Nikolić: Želimo u treće pretkolo

Najbolji strijelac Zrinjskog u prošloj sezoni, Stevo Nikolić priželjkuje kvalitetnu igru i rezultat vrijedan trećeg pretkola na sutrašnjoj utakmici u Mariboru. 

Protivnik je favorit, ali Nikolić vjeruje u pozitivan ishod o njega i njegove saigrače.

„Pokušat ćemo iznenaditi favorizovanog protivnika. Došli smo u Maribor sa ambicijama da ostvarimo rezultat koji će nas odvesti u treće pretkolo Lige prvaka,“ kazao je Nikolić i dodao:

„U Mostaru se vidjelo da možemo parirati favorizovanom protivniku kakav je Maribor. Imamo kvalitet i veliku želju da prođemo dalje. Svi se nadamo da ćemo uspjeti.“

Branko Karačić na sutrašnjoj utakmici ne može računati na Ivana Crnova i Milana Muminovića, dok je Anto Radeljić u kombinacijama za meč.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti