Nikome ništa nije rekao: Lamela se vratio u Argentinu

Ima porodičnih problema

Nikome ništa nije rekao: Lamela se vratio u Argentinu

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Erik Lamela nije se pojavio na današnjem treningu Tottenhama, a čelnici kluba nisu imali pojma zašto.

Mnogi su bili zabrinuti zbog toga što se Lamela nije pojavio na današnjem treningu, te su na sve načine pokušali da saznaju gdje se nalaze. Ubrzo se Lamela javio, te je saopštio klubu da je morao hitno da otputuje u Argentinu.

"Ima neki porodični problem u Argentini i otputovao je tamo prošle noći. Želimo da pošaljemo mnogo podrške njemu i njegovoj porodici. Samo znamo da njegov brat ima nekih problema", poručili su iz Tottenhama.

Engleski mediji pokušali su saznati u kakvim se problemima nalazi njegov brat, ali još uvijek nisu uspjeli u tome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi