Nimalo oduševljeni Mourinho se brzo riješio medalje

Otišla u publiku

Nimalo oduševljeni Mourinho se brzo riješio medalje

E. Škorić

Manchester United večeras je ostao bez trofeja Superkupa Evrope.

United je igrao protiv Real Madrida u Skoplju, no Kraljevi su na kraju slavili prvi trofej u sezoni, pošto su pobijedili sa 2:1, a strijelci u njihovoj pobjedi bili su Casemiro i Isco. Pogodak Lukakua bio je tek utješni za engleski tim.

Poslije meča, Jose Mourinho je, nakon što je primio nagradu za poraženu ekipu, istu proslijedio navijačima.

Mourinha baš i nije oduševila medalja za drugoplasiranog, pa je istu odlučio da da navijačima. U svakom slučaju, Portugalac će biti neko vrijeme razočaran, no već naredne sedmice počinje prvenstvo u Engleskoj, a Crveni vragovi su dolaskom Lukakua došli u uži krug favorita za titulu.

Još dodajmo da je po završetku meča Mou tražio od svojih igrača da odu ispred navijača i da im aplaudiraju i zahvale se za sjajnu podršku koju su imali.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi