"Nisam arogantan, zaslužujem nagradu ispred Ronalda i Balea"
Foto: EPA

Griezmann tvrdi

"Nisam arogantan, zaslužujem nagradu ispred Ronalda i Balea"

M. Šljivak

Zvijezda Atletico Madrida Antonine Griezmann smatra da bi trebao dobiti nagradu za najboljeg fudbalera Evrope.

Konkurenti za ovo priznanje su mu Cristiano Ronaldo i Gareth Bale iz Real Madrida, no i pored toga, Francuz smatra da je nagradu zaslužeio.

"Ponosan sam što sam među kandidatima i to znači da sam na pravom putu. Ne želim zvučati arogantno, ali smatram da zaslužujem ovu nagradu. Imao sam odličnu sezonu iza sebe s klubom i reprezentacijom i vjerujem da bih trebao osvojiti ovo priznanje", smatra Griezmann.

Favorit za najboljeg igrača Evrope je Ronaldo, koji je osvojio trofej Lige prvaka, a zatim i titulu prvaka Evrope sa selekcijom Portugala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti