"Nisam pitao Sulejmana Krpića za savjet oko Želje"

Ishizaki pred meč sa Željom

"Nisam pitao Sulejmana Krpića za savjet oko Želje"

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri AIK-a sutra na Grbavici igraju protiv Željezničara meč drugog pretkola Evropske lige.

Švedski tim u Plavom salonu stadiona Grbavica danas je održao press konferenciju na kojoj su bili trener Rikard Norling i kapiten Stefan Ishizaki. Igrač AIK-a rekao je da nije pitao dojučerašnjeg napadača švedske ekipe. Sulejmana Krpića za savjet o Želji.

"Bit će teška utakmica, igramo protiv jake ekipe koja je tehnički potkovana. Bit će veliki izazov za nas, ali i mi smo dobar klub. Ako budemo igrali kako znamo vjerujemo da će sve proći kako treba. Znamo da će biti paklena atmosfera, ali to nije nešto što nismo navikli. Bolje igramo kada je dobra atmosfera na tribinama. Razgovarao sam sa Sulejmanom Krpićem nekada prije, ali ne pred ovu utakmicu", rekao je igrač švedske ekipe Stefan Ishizaki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi