"Nismo poslali nikakvu ponudu Allegriju"

Demant iz Barcelone

"Nismo poslali nikakvu ponudu Allegriju"

E. Čaušević

Španski mediji jučer su objavili da je Barcelona poslala zvaničnu ponudu Massimilianu Allegriju da na kraju sezone preuzme trenersko mjesto katalonske ekipe.

Madridski AS jučer je objavio da je Barcelona odlučna da Allegri bude novi trener ovog kluba jer će na kraju sezone ovo mjesto napustiti Luis Enrique. Ovu vijest prenijeli su mnogi mediji širom Evrope, ali je danas stigao demant iz Barce.

Sportski direktor Blaugrane, Rober Fernandez, izjavio je danas da nije istina da je Barca kontaktirala trenera Juventusa, niti da mu je ponudila saradnju. Fernandez je dodao da će se ime novog trenera znati tek na kraju sezone.

"Nije bilo nikakve ponude za Allegrija. Mediji špekulišu svaki dan o novom treneru i ne treba ih ozbiljno shvatati. Na kraju sezone ćemo obaviti razgovore s potencijalnim kandidatima i tek pred pripreme na ljeto će biti poznato ko će biti novi trener Barcelone", rekao je Fernandez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi