Ništa od Barcelone, Nolito želi na Otok?
FOTO: EPA

Napadač Celte karijeru nastavlja u Arsenalu?

Ništa od Barcelone, Nolito želi na Otok?

A. Beganović

Sjajni španski napadač Nolito, karijeru bi mogao nastaviti u Engleskoj, tačnije u redovima Arsenala.

Napadač Celte u ovoj sezoni pruža sjajne partije, pa ga u svojim redovima želi vidjeti veliki broj klubova. Među njima je i Barcelona, no ako je vjerovati otočkim medijima, Nolitoi želi u Arsenal.

Menadžer Topnika, Arsene Wenger, biranim riječima govorio je o Nolitu, a i napadač Celte navodno ne krije simpatije prema Topnicima, tako da bi u januaru mogao pojačati Arsenal.

Podsjetimo, Nolito je od 2008. do 2011. godine bio član Barcelone, ali nije se uspio nametnuti, a njegova tržišna vrijednost iznosi 13 miliona funti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.