Ništa od Intera: Biglia nastavlja saradnju sa Lazijom

Argentinac ostaje na Olimpicu

Ništa od Intera: Biglia nastavlja saradnju sa Lazijom

D. Vejo

Argentinac Lucas Biglia i u nastavku sezone nosit će dres Lazija.

Iz kluba su saopštili kako će nastavak saradnje sa veznjakom uskoro biti ozvaničen, te da je on pristao da i u narednom periodu nosi nebesko-plavi dres.

Biglia je na Olimpicu već tri i pol godine, a novi ugovor obavezat će ga na vjernost Laziju do 2019. godine.

Italijanski tim odavno je dao zeleno svjetlo da se saradnja sa sjajnim Argentincem produži kako isti ne bi zapao u ralje drugih timova, jer je upravo Biglia jedan od glavnih karika u timu.

Kada je u pitanju finansijski aspekt, fudbaler i rukovodstvo kluba pronašli su zajednički jezik. Njegova plata i dalje će iznositi 1,4 miliona eura na godišnjem nivou. 

Podsjetimo, Biglia se u posljednjih nekoliko mjeseci dovodio u vezu sa Interom, gdje su navodno Nerrazzuri poslali ponudu za ovog igrača, ali prema današnjim informacijama od toga neće biti ništa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi