Ništa od Simeonea: Inter promijenio plan

Čelnici kluba donijeli odluku

Ništa od Simeonea: Inter promijenio plan

Iako se špekulisalo da bi od naredne sezone na klupi Intera trebao biti Diego Simeone, čini se da su u klubu sa Giusepe Meazze promijenili planove.

Kako piše Corriere dello Sport, Stefano Pioli je dobio povjerenje čelnika Intera odnosno Suning grupacije, koja ga želi još neko vrijeme zadržati u klubu.

Piolijev ugovor ističe na kraju sljedeće sezone i sve su prilike da će bivši trener Lazija barem do tada ostati na klupi Intera, s tim što nije isključeno ni da potpiše novi ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je da je Simeonea odavno žele vidjeti na Meazzi, a i sam Argentinac je priznao da će jednog dana sigurno trenirati Inter, ali izgleda da će proći još neko vrijeme dok se taj posao ne ozvaniči.

Stefano Pioli je Inter preuzeo početkom novembra prošle godine i do sada je odradio dobar posao. Inter trenutno zauzima peto mjesto na tabeli Serije A, uz šansu da se do kraja sezone domogne mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi