Njemački golman se nudi Real Madridu
Foto: EPA

Lenu je san da brani za Kraljeve

Njemački golman se nudi Real Madridu

E. Čaušević

Keylor Navas je u ovoj sezoni pokazao da se radi o vrhunskom golmanu, no i pored toga se sve više špekuliše da ga Real Madrid želi prodati.

Prva želja kraljevskog kluba već nekoliko godina je David de Gea s kojim je na ljeto 2014. godine dogovoren transfer koji je propao u posljednjim sekundama. Međutim, De Gea je i ovog ljeta prva meta Real Madrida i čini se da će ovaj put Kraljevi uraditi sve da završe transfer što prije.

No, ukoliko De Gea ostane u Manchester Unitedu sigurno je da Real Madrid na svom radaru ima još nekoliko golmana. Čuvar mreže Bayer Leverkusena, Bernd Leno, sam se ponudio čelnicima Real Madrida jer je izjavio da mu je san da jednog dana brani za klub sa Santiago Bernabeua.

"S Leverkusenom redovno igram evropska takmičenja, ali san mi je da jedan dan igram za neki veliki klub. Real Madrid je tim za koji navijam od malih nogu i nadam se da ću jednog dana biti golman tog kluba", rekao je Leno.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi