Njihov odnos je poseban: Mancini poslao poruku Balotelliju
FOTO: EPA

Super Mario nije zaboravio igrati

Njihov odnos je poseban: Mancini poslao poruku Balotelliju

A. Beganović

Nestašni dečko svjetskog fudbala, Mario Balotelli, u Nici je ponovo pokazao svu raskoš svog talenta.

Nekadašnji italijanski reprezentativac uhvatio je posljednju priliku za spas svoje karijere, a dolazak u Nicu pokazao se kao puni pogodak.

Balotelli je ponovo počeo pružati partije kakve se od njega očekuju, a sve više je i na naslovnicama uglednih sportskih listova.

Tako je francuski L'Equipe fudbaleru Nice posvetio dvije stranice, a o Balotelliju je za pomenuti ugledni list govorio i Roberto Mancini, čovjek koji sa italijanskim napadačem ima poseban odnos.

"On je fantastičan igrač ali i čovjek. Imali so dobru saradnju gdje god smo zajedno radili i poseban je igrač za mene zbog svega što smo zajedno prošli. Poštujem ga i još uvijek mislim da može postati vrhunski fudbaler", izjavio je Mancini s kojim se Super Mario znao žestoko posvađati.

Legendarni italijanski fudbaler poslao je i poruku Balotelliju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mario, od tebe ove godine očekujem 20 pogodaka. No, moraš da prestaneš slaviti pogotke, za tebe to mora postati rutina".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi