Njihovi dresovi su najprodavaniji u 2015. godini

Messi, Ronaldo, Depay...

Njihovi dresovi su najprodavaniji u 2015. godini

E. Škorić

Dresovi Cristiana Ronalda i Lionela Messija očekivano su najprodavaniji u tekućoj godini.

Za očekivati je da se u svijetu najviše proda dresova Barcelone i Reala, Messija i Ronalda, no u 2015. godini dobro su se prodavali i dresovi nekih drugih igrača.

Messi je na poziciji broj jedan. Argentinčevi dresovi su najprodavaniji u 2015. godini. Iza njega je njegov vječni rival Cristiano Ronaldo.

Treće mjesto po broju prodanih dresova u 2015. godini zauzima nova zvijezda Manchester Uniteda Memphis Depay.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Četvrti najprodavaniji dresovi su oni od Bastiana Schweinsteigera od kako je došao u United. Potom slijede Eden Hazard iz Chelseaja, Wayne Rooney (United), Neymar (Barcelona), Sergio Aguero (Manchester City), Alexis Sanchez (Arsenal) i Philippe Coutinho (Liverpool).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.