Nolito od ljeta na San Siru?

Velika potražnja za napadačem Celte

Nolito od ljeta na San Siru?

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana mnogo se priča o transferu napadača Celte Manuelu Agudu Nolitu. Prvo se za njegove usluge interesovala Barcelona da bi se sada i Milan uključio.

Ovu informaciju prenose inostrani mediji koji na sve dodaju i to da je sa Rossonerima već sve dogovoreno te da bi od ljeta napadač trebao da obuče crveno-crni dres. 

Prvo je na vrata Celte pokucala Barcelona koja je ubrzo odustala, jer su čelnici tog kluba smatrali da je obeštećenje od 18 miliona eura za napadača preveliko. Ipak, Milan je svoje prste umiješao u to. 

Španac ima impresivan učinak u Primeri. Na 27 odigranih utakmica postigao je 11 pogotaka što je zadovoljavajuće, imajući u obzir da je pojedine mečeve počinjao na poziciji veznog igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi