Husref Musemić nakon poraza u derbiju

"Mojim igračima je nedostajalo srčanosti, ne znam zašto"

Trener Sarajeva Husref Musemić je na press konferenciji nakon utakmice poručio da je njegovoj ekipi danas nedostajalo srčanosti, ali čini se da nije bio previše razočaran.

"Utakmica je bila dobra s obzirom da se igralo na teškom terenu. Željo je imao više raspoloženijih igrača, igrao bolje i zasluženo pobijedio. Danas u ekipi nismo imali igrača koji su imali pravi voljni momenat i to je jedan od razloga poraza", započeo je Musemić, te nastavio:

"Imali smo svojih šansi, ali to je malo za ovakvu utakmicu. Možda bi bilo drugačije da je Velkoski pogodio, ali sada to ne možemo znati. Svi moji fudbaleri znaju da je ova utakmica nešto posebno, ne mogu vam reći zašto je nedostajalo malo više srčanosti. Oni nisu imali voljni momenat na nivou, i fudbaleri vam mogu više reći o tome".

"Ovaj se poraz neće odraziti na ekipu, ako smo prava ekipa. Ovaj poraz je težak jer je od rivala, ali on je kao i svaki drugi. Ima još mnogo utakmica do kraja", rekao je na kraju trener Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidi video!

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Josip Domorocki
Ako ti ne znas ne znam ni ja....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi