Nova bruka Allegrijevog Juventusa
Foto: EPA

Remi protiv Cesene

Nova bruka Allegrijevog Juventusa

E. Škorić

U svom debiju na klupi Juventusa Massimiliano Allegri, bivši trener Milana, doživio je težak poraz od petoligaša, a danas je njegov klub “uspio” izvući remi protiv Cesene.

Šareni sastav kojeg je izveo Allegri nije uspio da savlada Cesenu. Igrali su Llorente, Giovinco, Lichsteiner, Chiellini, Pirlo… no ni oni nisu pomogli Staroj dami da ne doživi novu sramotu.

Iako je riječ o prijateljskom susretu, ovi rezultati ne idu u prilog Allegriju, na čijim leđima je sve veći pritisak, a vremena do početka nove sezone sve je manje. 

U svakom slučaju, mnogi navijači Juventusa, ali i igrači, ne mogu se lako pomiriti s činjenicom da ih vodi Allegri.

Dodajmo da je za Cesenu igrao i bivši mladi bh. reprezentativac Milan Đurić. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti