Nova dva pojačanja za reprezentaciju Kosova
FOTO: EPA

Braća Berisha mijenjaju dres

Nova dva pojačanja za reprezentaciju Kosova

Novoformirana reprezentacija Kosova u budućnosti će definitivno imati respektabilan tim. 

Nakon što su Alban Meha i Milot Rashica zvanično saopštili da će Albaniju zamijeniti sa Kosovom, reprezentativni dres su odlučila promijeniti i braća Valon i Veton Berisha koja su u prošlosti nastupala pod zastavom Norveške. 

Valon Berisha je 23-godišnji fudbaler Red Bull Salzburga. Rođen je u švedskom gradu Malmou, a svoju karijeru započeo je u Norveškoj gdje je igrao za Egersundsa i Viking iz kojeg je došao u Austriju. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Mlađi brat Veton je nastupao za iste klubove u Norveškoj, a u ljeto 2015. godine prešao je u njemački Greuther Furth. Također je kao i Valon prošao sve selekcije reprezentacije Norveške. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije