Nova gay afera potresa fudbal

Bivši igrač Barce i Villarreala u aferi

Nova gay afera potresa fudbal

M. Šljivak

Posljednjih godina sportisti širom svijeta otkrivaju svoju homoseksualnu stranu.

Čak su i pojedini fudbaleri javno otkrili da su homoseksualci, a u novoj gay aferi našao se nekadašnji igrač Barcelona i Villarreala, a sada član Los Angeles Galaxyja Jonathan dos Santos.

Meksikanac je trebao uskoro da se oženi atraktivnom Martom Carriedom, ali je vjenčanje otkazano zbog afere u kojoj se našao Jonathan.

Razlog otkazivanja vjenčanja je činjenica da je Dos Santos u vezi s nepoznatim muškarcem. Prijatelj porodice otkrio je kako je Jonathan već mjesecima unazad u vezi sa još jednim fudbalerom, čije ime međutim nije otkrio. Međutim, mediji u Meksiku tvrde da se radi o zvijezdi Bayerna Thiagu Alcantari.

Da Dos Santos ima sklonosti ka istom polu španski mediji su pisali i ranije. Dok je igrao u Villarrealu špekulisalo se da je u gej vezi sa ovosezonskim pojačanjem Milana Mateo Musacchiom, ali dokazi za ovakve pretpostavke nikada nisu izneseni.

Ipak, očigledno da meksički fudbaler ne želi više da krije svoj homoseksualni život, ali zvanično priznanje igrača se još uvijek čeka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi