Nova ponuda za Balotellija: "Istina je, razgovarali smo"
FOTO: EPA

Ostaje u Seriji A?

Nova ponuda za Balotellija: "Istina je, razgovarali smo"

Svega nekoliko dana je ostalo do zaključenja ljetnog prijelaznog roka, a Mario Balotelli još uvijek ne zna gdje će nastaviti svoju karijeru. 

Nakon što je postalo jasno da nije u planovima Jurgena Kloppa, Balotelli se svakodnevno dovodi u vezu sa različitim klubovima i posljednji u nizu koji je javno izrazio namjeru da ga angažuje je italijanski Palermo. 

Predsjednik kluba Maurizio Zamparini je izjavio da je kontaktirao zastupnika Mina Raiolu kako bi nagovorio kontroverznog napadača da dođe na Siciliju. 

"Da, istina je. Pozvao sam Raiolu i on mi je dao Balotellijev broj. Kada smo razgovarali rekao sam mu da ću biti sretan ako nas pojača. Razgovarali smo i o finansijama, dao sam mu do znanja da mu ne možemo priuštiti novac kakav je imao u Liverpoolu", kazao je Maurizio Zamparini i potom dodao: 

"Dolazak u Palermo bi bila dobra prilika za njega, on mora da se žrtvuje. Važno je da i Raiola shvati da Balotelli mora 'oživjeti' svoju karijeru. Potreban mu je klub i grad kao što je Palermo", istakao je predsjednik Palerma. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, za Balotellija su još zainteresovani Nica, Chievo, Atalanta, Sion, Bologna, Cagliari, Pescara, Stoke... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi