Nova sramota Milana

Palermo slavio na San Siru

Nova sramota Milana

E. Škorić

Nogometaši Milana razočarali su svoje navijače u susretu 10. kola italijanske Serije A protiv Palerma.

Milan je na svom san Siru doživio treći poraz u sezoni i to od Palerma, koji je ove sezone očajan, no eto i takav je uspio da savlada Rossonere.

Već u drugoj minuti Vazquez je imao šansu za Sicilijance, no Diego Lopez je odbranio. U 23. minuti Palermo dolazi do prednosti. Rezervist Cristian Zapata, koji je zamijenio povrijeđenog Alexa u trećoj minuti, postiže autogol.

Tri minute kasnije, Paulo Dyabala nakon sjajnog prodora postiže pogodak za 2:0 vodstvo Palerma. Mogao je u 39. minuti Edgar Barreto povisiti prednost Sicilijanaca, no Lopez spašava Rossonere.

Milan je tek u 73. minuti imao dobru šansu, ali je Torres glavom šutirao pored gola. Ostalo je 2:0 za goste, koji sada imaju 12 bodova, dok Milan ima četiri boda više na sedmom mjestu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija A, 10. kolo:
AC Milan - Palermo 0:2 (Zapata 23 - ag, Dybala 26)


AC Milan 0 - 1 Palermo (Own goal) Zapata by videoyariga
Milan 0-2 Palermo - Goal Dybala - 02-11-2014 by Gol-Live

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.