Novac čini svoje: Ovo je najskuplji tim na svijetu

Tim sastavljen od najskupljih igrača na svijetu

Novac čini svoje: Ovo je najskuplji tim na svijetu

E. Čaušević

Poznato je da je novac već nekoliko godina uzeo mnogo maha što se tiče fudbala, te da cijene gotovo sim igračima vrtoglavo rastu.

U prethodnim prelaznim rokovima bili smo svjedoci transferima koji su uzdrmali fudbalski svijet, barem što se tiče visine obeštećenja. Mnogi igrači su plaćeni dosta više neko što zaista vrijede, ali je i to dokaz da novac vrti tamo gdje burgija ne može.

Španski mediji odlučili su napraviti ekipu koju čine najskuplji igrači svijeta na pozicijama na kojim igraju. I ovaj sastav je dokaz koliko je novac danas ključan u mnogim stvarima što se tiče najvažnije sporedne stvari na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi