Novac od Ramiresa investiraju u pojačanje iz PSG-a?

Chelsea dovodi Matuidija?

Novac od Ramiresa investiraju u pojačanje iz PSG-a?

E. Škorić

PSG-ov veznjak Blaise Matuidi mogao bi da pojača redove Chelseaja.

Brazilac Ramires je za 25 miliona funti prodan u Kinu, pa Chelsea traži zamjenu za njega. Plavci razmišljaju kako da potroše novac koji su stekli prodajom Ramiresa.

Ugledni L'Equipe tvrdi da su u Chelseaju spremni još da doplate, pa za 39 miliona funti kupe 28-godišnjeg Matuidija iz redova PSG-a.

Njemu ugovor s PSG-om ističe na ljeto 2018. godine, no on ima sve manje prostora za igru pored brojnih pariških zvijezda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U tekućoj sezoni je odigrao 33 utakmice, te je postigao tri gola uz sedam asistencija. Za reprezentaciju Francuske je u 37 utakmica postigao šest golova. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi