Defanzivac FK Sarajevo

Novaković pred Zariju: Nemamo šta kalkulisati

Pred FK Sarajevo u četvrtak je uzvratna utakmica 1. pretkola Evropske lige protiv Zarije. 

Defanzivac tima sa Koševa Saša Novaković vjeruje da Sarajevo može nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice odigrane u Moldaviji (1:2). 

"Mi nemamo šta kalkulisati. Moramo ih napasti, pošto smo donijeli negativan rezultat iz prve utakmice. Ovo vrijeme do meča smo proveli analizirajući naše greške, pogotovo iz prvog poluvremena, koje su nas u konačnici i koštale", kazao je Novaković, dodavši:

"Danas ćemo odraditi taktički trening na kojem ćemo se dogovoriti kako ćemo ih napasti u četvrtak", dodao je Novaković, nadajući se povoljnom rezultatu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase". 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Sarajevo dočekuje Zariju Balti u četvrtak 6. jula u 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi