Novi broj na dresu i jasna poruka Zlatana navijačima
Foto: EPA

Švedski napadač Uniteda objavio zanimljiv post na Twitteru

Novi broj na dresu i jasna poruka Zlatana navijačima

Zlatan Ibrahimović je prije nekoliko dana potpisao novi ugovor s Manchester Unitedom, iako se takav potez činio nezamislivim prije samo nekoliko mjeseci.

Karizmatični fudbaler je prošlog ljeta stigao na Teatar snova iz francuskog PSG-a, te je pružao fantastične partije sve do sudara s Anderlechtom u Ligi Evrope.

Iskusni Ibrahimović je prošlog aprila, u pobjedi Uniteda nad Anderlechtom, zadobio izuzetno tešku povredu prednjih križnih ligamenata. Prognoze nisu bile dobre, a mnogi su predviđali i kraj Zlatanove bogate karijere.

Ipak, švedski napadač se čudesno oporavio, potpisao novi ugovor s Crvenim đavolima, a njegov povratak na teren se očekuje već u sljedećem mjesecu.

Zlatan je, međutim, izgubio svoj dres, tačnije broj, u Unitedu, s obzirom da je Lukaku preuzeo njegovu devetku. Nije to previše zabrinulo Zlatana koji je na svom Twitteru još jednom istakao da je samo "nadogradio" broj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Napadač Uniteda je uputio poruku svim svojim pratiocima na ovoj društvenom mreži fotografijom novog dresa s brojem 10 i natpisom: "Nikada nisam otišao, samo sam nadogradio svoj broj."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi