Novi dres Real Madrida: Može li ljepše od ovoga?

Elegantan, jednostavan, šampionski

Novi dres Real Madrida: Može li ljepše od ovoga?

Na internetu su se danas pojavile fotografije novog dresa Real Madrida koje su izazvale veliku pažnju navijača ovog kluba, ali i ostalih ljubitelja fudbala.

Realov potencijalni dres za sezonu 2016/2017. izgleda prelijepo i do sada je pobrao samo pozitivne kritike.

Prvi dres novog prvaka Evrope krasi elegancija i jednostavnost. Naravno, na njemu preovladava bijela boja uz Adidasove tri plave linije koje su ispod rukava, što je svojevrstan novitet.

Ovaj dres Real Madrida bi uskoro trebao biti i zvanično predstavljen, a za nekoliko mjeseci će biti zanimljivo vidjeti statističke podatke o njegovoj prodaji. Predviđamo veliki uspjeh i zaradu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi