Novi gol Grahovca u visokoj pobjedi Astane

Zabio iz slobodnjaka

Novi gol Grahovca u visokoj pobjedi Astane

Povremeni bh. reprezentativac Srđan Grahovac pružio je dobru partiju u pobjedi Astane nad Tarazom (4:0). 

Nakon što je u proteklom kolu postigao gol sa bijele tačke, Grahovcu je i danas u prvenstvenoj utakmici protiv Taraza pošlo za rukom da se upiše u listu strijelaca, ali i da upiše asistenciju. 

Grahovac je svoj tim doveo u vodstvo u 13. minuti golom iz slobodnjaka, da bi u 33. minuti asistirao Kabanangi za prednost Astane od 2:0. Do kraja susreta Zhalmakun i Kabananga su još po jednom zatresli mrežu Taraza za konačnih 4:0. 

Banjalučaninu je današnji gol bio drugi za Astanu u ukupno pet odigranih utakmica, a na terenu je, kao i Marin Aničić, proveo svih 90 minuta. 

Kazahstanska liga, 8. kolo:

Astana - Taraz 4:0



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi