Novi hat-trick nevjerovatnog Dybale
Foto: EPA

Juve bolji od Sassuola

Novi hat-trick nevjerovatnog Dybale

E. Škorić

Nogometaši Juventusa u četvrtom kolu italijanske Serije A gostovali su Sassuolu, pa su slavili s 3:1.

Juventus je stigao do četvrte pobjede u isto toliko utakmica, a još jednom je Stara dama pokazala da je najefikasniji tim u ligi sa  13 postignutih golova.

Gosti su od početka bili bolji, a u 16. minuti je Paulo Dybala postigao sjajan pogodak za radost crno-bijelih.

Do poluvremena se rezultat više nije mijenjao, ali nastavak donosi pregršt uzbuđenja i čak tri gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U 49. minuti Cudrado je uposlio Dybalu, a Argentinac postiže novi pogodak za 2:0. Ubrzo je Matteo Politano smanjio na 2:1, ali nada Sassuola da će ostati neporažen nije dugo trajala.

Dybala je u 63. minuti zabio iz slobodnjaka i postavio tako konačnih 3:1. Dybala je u četiri kola dao osam pogodak i ubjedljivo je prvi strijelac lige. Za Juventus je danas svih 90 minuta odigrao Miralem Pjanić.



Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi