Novi incident problematičnog dečka hrvatskog fudbala

Kontroverznom Livaji prijeti otkaz

Novi incident problematičnog dečka hrvatskog fudbala

Hrvatski fudbaler Marko Livaja je u dosadašnjoj karijeri češće bio u centru pažnje zbog skandala, nego zbog samog fudbala.

Posljednji u nizu incidenata 'problematičnog dečka hrvatskog fudbala' desio se u subotu. Njegov Empoli je na svom terenu poražen od Frosinonea rezultatom 2:1, a Livaja je napravio vrlo nepromišljen potez.

Ovaj 22-godišnjak je doslovno poludio kada je trener u igru umjesto njega poslao Gruzijca Mchedlidzea, nakon čega je demonstrativno napustio klupu za rezervne igrače i otišao put svlačionice.

Livaja će svoju sudbinu saznati nakon razgovora sa Upravom kluba, a italijanski mediji pišu da je moguć čak i otkaz ukoliko ne bude dao dobro objašnjenje za svoj potez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Marko Livaja je prije nekoliko godina nastupao i za Inter, a tada se činilo da će napraviti mnogo bolju karijeru nego što jeste. Barem za sada.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi