Novi Kraljevi dolaze: 'Bomba' Realovog tinejdžera
Foto: Screenshot

Sjajan pogodak Oscara Rodrigueza protiv Cityja

Novi Kraljevi dolaze: 'Bomba' Realovog tinejdžera

Manchester City i Real Madrid su odmjerili snage u okviru Međunarodnog kupa šampiona, a Građani su uspjeli doći do uvjerljive pobjede rezultatom 4:1.

Gledaoci u Los Angelesu su imali priliku pratiti fantastičan meč, a iako je i Real imao veliki broj prilika, fudbaleri Cityja su svoje prilike iskoristili i na kraju slavili ubjedljivu pobjedu.

Za City su pogađali Otamendi, Sterling, Stones i Diaz, dok je počasni pogodak za Real postigao mladi Oscar Rodriguez.

Rodriguez je bio samo jedan od mladih igrača Reala koji su dobili šansu u drugom poluvremenu, a on se za pruženu priliku odužio na fantastičan način. Naime, ovaj 19-godišnji izdanak Realove škole fudbala je u 90. minuti postigao zaista spektakularan gol sa velike udaljenosti.



Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi