Novi odlazak El Nina
Foto: EPA

Torres u Bešiktašu

Novi odlazak El Nina

M. Šljivak

Iskusni španski napadač Fernando Torres u narednim danima će napustiti Atletico Madrid.

Ovaj 33-godišnji fudbaler bi karijeru mogao nastaviti u Turskoj, gdje ga želi aktuelni prvak Bešiktaš.

Predsjednik turskog kluba Fikret Orman sastao se s predsjednikom Atletico Madrida Enriqueom Cerezom, a turski velikan je za Torresa ponudio dva miliona eura.

Atletico ozbiljno razmišlja o prihvatanju ponude. Dva miliona eura za igrača kojem ističe ugovor na ljeto nije mala ponuda, a navodno je i Torres spreman da ode.

Ipak, španski napadač je u malom strahu od učestalih terorističkih napadača u Istanbulu, ali turski tim čini sve kako bi ga nagovorili da dođe.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Torres iza sebe ima bogatu karijeru koju je počeo upravo u Atleticu. Zatim je godinama nastupao za Liverpool, Chelsea, da bi se početkom 2015. godine vratio u Atletico i to iz Milana gdje je nastupao jednu polusezonu.

Ove sezone je El Nino nastupio u 13 utakmica i postigao je dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi