Novi Pazar dobio novog šefa stručnog štaba
FOTO: MozzartSport

Milovanović spašava Novopazarce?

Novi Pazar dobio novog šefa stručnog štaba

S. Mlaćo

Nogometaši Novog Pazara definitivno nisu na svom niovu u ovoj sezoni Super lige Srbije. 

Trenutno zauzimaju posljednje osmo mjesto u Ligi za ispadanje, te su glavni kandidat za niži rang.

Danas su se Novopoazarci odlučili za promjenu šefa stručnog štaba, a na vruću klupu ovog tima sjeo je Neško Milanović, koji će predvoditi momčad u preostalih šest kola.

Uprava kluba će uz pomoć gradske uprave pokušati da klub ostavi u eliti i zbog toga smo angažovali poznatog stručnjaka. Milovanović je hrabro prihvatio poziv, pa se nadamo dugoj i uspešnoj saradnji“, rekao je generalni sekretar Novog Pazara Senad Hadžifejzović, prenose srbijanski mediji.

Milovanović je posljednji angažman imao Radnika iz Surdulice.

"Nemam čarobni štapić, ali pokušaću da igračima prodrmam glave. Huseinović, moj bivši saigrač iz čačanskog Borca, u dobroj meri je uspeo u toj nameri, videlo se i protiv Partizana. Ubeđen sam da ćemo na terenu pružati maksimum. Pozivam navijače da nas podrže, jer će već u subotu to biti drugačiji Novi Pazar“, kazao je na predstavljanju Milovanović. 

Milovanović će debi imati protiv ekipe Rada.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi