"Mitrović? To je realno kao da dovedemo Ronalda ili Messija"

Sportski direktor Partizana iskren

"Mitrović? To je realno kao da dovedemo Ronalda ili Messija"

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev dao je zanimljiv i realan komentar na špekulacije koje su se prethodnih dana proširile medijima u regionu.

Partizan je, navodno, pokušao angažovati napadača Newcastlea Aleksandra Mitrovića i dovesti ga na posudbu, ali jasno je da takav scenarij naprosto nije realan.

"Dovođenje Mitrovića je za nas isto kao da dovedemo Ronalda ili Messija. Moramo biti malo realniji", jasan je bio Iliev.

Kada je riječ o Mitroviću, srbijanski napadač nema dobru minutažu u Newcastleu u kojem gotovo i da ne igra. Zbog toga je spreman promijeniti klub, a osim sa Partizanom povezivao se i sa odlaskom u Bešiktaš i to kao dio transfera Cenka Tosuna na St. James Park.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Newcastle je nudio Mitrovića i dodatnih 10 miliona eura za najboljeg strijelca Bešiktaša, ali ta ponuda je odbijena i čini se da ovom napadaču preostaje da se nada posudbi, ali u neki drugi klub.

Top Komentari

Batistuta
Ma šta će te bijedo vi dovesti, kad vam je na tribinama mrtvi četnik do četnika
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti