Novi poraz Amara Osima

Al-Kharitiyath poražen

Novi poraz Amara Osima

M. Šljivak

Amar Osim doživio je novi poraz na klupi katarskog Al-Kharitiyatha. 

Tim bh. stručnjaka danas je poražen od ekipe Al Jaisha s uvjerljivih 3:0, te je Al-Kharitiyathu ovo treći uzastopni poraz u prvenstvu.

Nije dobro počeo meč za goste. Hassan je već u 10. minuti pogodio za prednost od 1:0, da bi se mreža Al-Kharitiyatha ponovo zatresla u finišu prvog dijela. Prednost na 2:0 povećao je Mathnani.

Sve dileme oko pobjednika ovog meča riješene su u 70. minuti. Ribeiro pogađa za konačnih 3:0 i novi poraz za tim Amara Osima.

Al-Kharitiyath je trenutno na 12. poziciji sa 17 osvojenih bodova i sedam bodova su od ekipe koja ispada u niži rang takmičenja.

Premier liga, 17. kolo:

Al Jaish - Al Kharitiyath 3:0 (Hassan 10', Mathnani 41', Ribeiro 70')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti